Kerttervezés

Egyedi kertterveket készítünk

A kert funkcionalitása és szépsége közötti átmenetet talán a legnehezebb megteremtenie a kerttervezőnek. Épp ezért, ha nem születik terv egy kert megépítése előtt, még kisebb az esély arra, hogy ez a két fő szempont megfelelő arányban egyesül a kert elkészültekor.

 

A kertet ugyanúgy határolni kell “válaszfalakkal”, a kertet ugyanúgy “be kell rendezni”, hiszen mind ugyanazt a célt szolgálják, a kényelmet és kikapcsolódást. Mindezekért kulcsfontosságú, hogy megrendelőinket megismerjük szokásaikkal és vágyaikkal, azaz személyiségükkel együtt.

A szép és esztétikus kert nem feltétlenül jelenti a növénykínálat széles választékának egy helyre sűrítését. Sokszor a kevésbé feltűnő, “egyszerűbb” fajok, melyek a természetben is egymás társaságában fordulnak elő, harmonikusabb hatást keltenek. Így mindig fontos, hogy felmérjük kertünk eredeti környezetét, az ott kialakult növényzetet, és a lehetőségekhez mérten ebből kiindulva, ebbe beleilleszteni az ember által kialakított kertvilágot.

Kertterveink készülésekor előnyben részesítjük a hazai tájak növényvilágának őshonos fajait, csak úgy mint a régi, magyar divatos fajokat / fajtákat. Hiszen egy kert csak akkor lehet valójában szép, ha az ténylegesen, ökológiailag és esztétikailag is illeszkedik a környező tájba.

 

Kerttervezés Budapesten és Pest megyében

Ha azt szeretnénk, hogy kertünk hosszú éveken, évtizedeken keresztül is szeretett otthonunk szerves részét képezze, ahol a kikapcsolódás várja megfáradt tulajdonosait, érdemes szánnunk a kert megtervezésére.

Növénykiültetési rajz:
Méretarányos tervrajz, mely tartalmazza a meglévő és beültetésre kerülő növények helyét, számát, illetve magyar és latin nevét.

Komplett kertépítészeti terv:
Méretarányos tervrajz, mely tartalmazza a növények helyét, számát és nevét, illetve az összes kertépítészeti elem helyét és mellékleti tervét.

Látványterv:
3dimenziós, méretarányos digitális látványterv, mely a teljes jövőbeli kertet ábrázolja.

A személyes konzultáció alkalmával megbeszélt módosítások megvalósításáért, azaz az áttervezésért nem számítunk felárat.

Tekintsd meg további projektjeinket!

 

Telefonszámunk: 06 30 720 53 38

Kérj tőlünk ajánlatot itt:

NÉV

EMAIL

TELEFON

ÜZENET

 

Kerttervezés vállalunk: Budapest kerületei, Dunakeszi, Göd, Sződ, Vác, Fót, Fótliget, Mogyoród, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Maglód, Gyömrő, Vecsés, Üllő, Gyál, Felsőpakony, Alsónémedi, Ócsa, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunavarsány, Halásztelek, Tököl, Százhalombatta, Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Törökbálint, Budaörs, Biatorbágy, Páty, Budakeszi, Budajenő, Telki, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Üröm, Csobánka, Pomáz, Budakalász, Szentendre, Piliscsaba, Sülysáp